Betaald parkeren

In en rondom het centrum van Nijkerk  geldt betaald parkeren. In sommige parkeergebieden kunt u alleen met een vergunning parkeren. Op loopafstand van de binnenstad, kunt u parkeren op onze parkeerterreinen of in de parkeergarages. De verwijsborden geven de parkeermogelijkheden aan inclusief vol/vrij vermelding. Er zijn drie parkeergarages en drie grote parkeerterreinen waar u kunt parkeren. Op de parkeerterreinen kunt u goed en goedkoop dichtbij het centrum parkeren.

Betaalmogelijkheden

Bij alle parkeerautomaten in Nijkerk kunt u betalen met contant geld en uw betaalpas. Mobielparkeren is overal op straat mogelijk. Op de automaten staat aangegeven met welk betaalmiddel u kunt betalen.

Betaaltijden

U betaalt voor het parkeren op maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur. Parkeren buiten deze tijdens is gratis.

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.