Parkeerterreinen in Nijkerk

In Nijkerk zijn er 5 grote parkeerterreinen dichtbij de binnenstad waar u goedkoop kunt parkeren:

• Wheemplein
  • Bonte Koe
  • Stadspark
  • Gele Weiland
  • Oosterpoort *

Deze parkeerterreinen worden op de borden in Nijkerk aangegeven en zijn gemeentelijk eigendom. Er geldt op deze terreinen betaalplicht van maandag t/m zaterdag van 09.00 t/m 18.00 uur en op vrijdag van 18.00 uur tot 21.00 uur. Op zondag is parkeren op deze parkeerterreinen gratis.

* De Oosterpoort is géén gemeentelijk parkeerterrein, hiervoor gelden afwijkende opening- en betaaltijden. Kijk hiervoor op de website van de exploitant van de Oosterpoort.

Als u vaak gebruik maakt van de parkeerterreinen omdat u woont of werkt in de binnenstad, dan kunt u een vergunning aanvragen.  Kijk op onze pagina Vergunningen.

Bekijk hier de actuele tarieven.